Alla inlägg under februari 2010

Av klara - 8 februari 2010 00:26

 

Mitt bröst pryds av ett ärr som påminner mig varje dag om att jag lever. Jag föddes med ett hjärtfel, fallots anomali, och har opererats tre gånger för det. Idag lever jag ett helt normalt liv, förutom de årliga sjukhuskontrollerna där de ser till att allt är som det ska. Vilket det har varit de alla de 15 år sedan jag opererades sist. Men en dag kommer jag behöva byta hjärtklaffar, och opereras igen.


Jag har många gånger fått frågan om varför jag har ett ärr. Fram till jag var 12 år skämdes jag för ärret, och hade många polotröjor för att dölja det. Tills jag insåg att det är tack vare ärret jag lever. Hade inte mitt ärr funnits, hade inte jag heller funnits.


Genom Aftonbladets stora bloggpris hittade jag bloggen Heja Abbe, där en pappa skriver om sin son med hjärtfel. När jag läste om när Abbe föddes och allt han gått igenom grät jag floder. Men med den otroliga värmen bloggen är skriven med finns det också så mycket att vara glad för. Abbe är en riktig hjälte. Och Abbes pappa är helt fantastisk, tänk om alla fick ha en sån pappa.


Februari är Hjärtebarnens månad! Här kan du skänka pengar till hjärtebarnsfonden, som behöver alla pengar de kan få. Jag ska självklart skänka pengar, och köpa den lilla pinen. Gör det du också. Om du sms:ar BARNHJARTA 180 och ditt namn till 72901 så skänker du alltså 30 kronor till alla barnhjärtans månad. Var med och hjälp barn med hjärtsjukdomar, så att alla klarar sig lika bra som jag har gjort.

Av klara - 7 februari 2010 17:36

Har precis kommit hem från 4 timmar lång körövning. Långtråkigt ja, utvecklande också ja. Nu blir det 40-årskalas hos brorsans fru Annette!


Tar nog inte galablåsan ändå.

Av klara - 6 februari 2010 16:03

Har suttit i studion i 6 timmar och helt ärligt inte gjort nånting. Eller jo, jag har ätit helt fantastisktunderbar-sushi, sjungit opera, tappat en kaka, spelat Bubbleshooter, och nu hetsäter jag vindruvor. KUL. Snart ska jag väl snart få spela in i det lilla sångbåset hoppas jag.


Trevlig kväll med Hilan och andra på Spisen igår. Ikväll blir det kalas i Piddes källare. Det var längesen. Jag kommer nog somna, som jag alltid gör där. Hoppas er lördag är mysig. Hoppas ni äter pizza. det ska man göra på lördagar.


OBS, Hilan. Jag lånar din kaffemugg här i studion och dricker mjölk ur. Synd för dig om det inte är okej.

Av klara - 5 februari 2010 22:27

Sitter med mina små kusiner och dricker vin och diskuterar. Läraren jag var hemma hos var fina Cecilia, och vi fick te & kaka. Mysiga quinna. Ikväll blir det nog en liten öl med Hillan kanske. Imorgon blir det inspelning i Spykens studio med favorit-dansbandet. Och sushi. Suget, som vanligt. Synd att jag inte får äta jätteräkorna längre, de är godast, men de är superfarliga för miljön. Buhu.

Av klara - 5 februari 2010 11:49

Sov riktigt länge i morse. Så länge att jag verkligen inte hunnit skriva en introspektion som jag skulle göra till min religion idag. Men det gör inget. Man kan nog skicka in den någon dag försetn, om jag inte hinner ikväll. Nu blir det musikalrep med skolan i 4 timmar. Och sen. Sen ska jag & Hugo på fika hemma hos en av mina favoritlärare. Lyxigt att bli bjuden på fika av henne. Ikväll blir det släktmojs hemma. Hoppas jag kan uppdatera ändå nångång!

Av klara - 4 februari 2010 23:01

Jag förstår att ni har längtat och trånat efter ett blogginlägg av miss klaratiara här ikväll. Men jag har haft så många andra saker för mig. Spelat Bubbleshooter, lagat sås, lyssnat på Lady Gaga och ätit jordnötsringar. Much more klairelicious. Vill sova resten av livet, ungefär så trött känner jag mig. Har en ny fräsch tandkräm med små pluppar i. Älskar att ha ny tandkräm. Hoppas ni sover gott, imorgon bitti lovar jag update mit fashion.

Av klara - 4 februari 2010 15:51

Har precis sovit i 1,5 timme. Alltid lika konstigt att sova på dagen. Men alltid lika behövligt. Speciellt när man ska ha 12 vilda 10-åringar i musikal om en timme. Har haft en lekton idag, och sen gått hem i det fina solskenet. Ätit/sovit/skrivit. Bra Klara. Är svinhungrig. Man blir inte mätt på osockrad lättdryck direkt.

Av klara - 3 februari 2010 19:55

Är sjukt ledsen och arg efter dagens körlektion. Fan vad mycket det är som ska hinnas med hela tiden. Pallar inte. Önskar att jag hade en Hugo, en Ben & Jerry och en varm Paula att krypa ner i. Men Hugo är på Djingis, jag har sockerförbud, och Paula är iskall. Ingen bra kväll alls.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards