Alla inlägg under mars 2010

Av klara - 14 mars 2010 16:41

Vaknade, cyklade hem, somnade, vaknade, bråkade med mama, försonades, åkte till Malmö för att se Hugos mammas föreställning som var så fin så fin, åkte hem, sitter i soffan, ska till papa och äta mat. Kvällen skall sedan dränkas i badande och allmän Söndagsångest. Kanske lite godis för att toppa.


Men fin dag på det hela taget ändå. Gårkvällen spenderades hos Hugo med mängder av helt fantastiskt god mat. Var mätt hela kvällen, men det hindrade mig icke från att äta lite godis och popcorn till melodifestivalen. Känner mig rätt likgiltig inför resultatet. Men jag tror ju inte Sverige kommer nånvart med den låten direkt.


Nu: räsercykling till papa!


Av klara - 13 mars 2010 17:40

Idag har vi spelat in med mina musikalbarn, Hugo, Hillevi, Andrea & Jakob var superbra och hjälpte mig mycket och fint. Tjejerna var superduktiga! Riktigt nöjd är jag. Tyvärr får jag inte lägga ut bilder på dem utan deras tillåtelse, annars hade ni fått se när Spykens studio blev ockuperad av 10-åringar. Nu; supergod mat hos Hugo, här firar vi lördagens ankomst. Ikväll får vi se vad som händer!

Av klara - 11 mars 2010 20:33

Icke att förväxla Klaratiara med en modeblogg, absolut inte. Men jag väljer ändå at visa upp den hör lilla godingen som jag köpte på H&M idag.


Typ magtröja fast stor och inte 90-talstight. Nöjd Klara 79.50 kronor fattigare!


Kvällen & natten ska spenderas hemma hos Prins Hugo! Imorgon är det musikal, pastasallad-making med Hugo & The Wiz, Dans och musikals slutproduktion, Åsa ska spela solros! Det är en viktig och bärande roll, okej?

Av klara - 11 mars 2010 16:18

Har tittat på nya Top Model säsongen, fab! Nu blir det Lukkan med 30 barn istället för 15, eftersom Tilda är i Italien.

Av klara - 9 mars 2010 21:55

Idag repade jag med Torkelz, nu inför Skånefinalen. Vi har en ny cover på g. Om jag säger tonårsidol och skatepunk, vad säger ni då? Haha, det lär bli riktigt fett!


Kvällen har gått åt till att äta grön paprika, prata med Aso och snart blir det en liten dusch att lyxa till det med. Imorgon ska jag spela in min mini-kusin som ska spela tvärflöjt till musikal-barnens skiva, ha sånglektion, religionslektion, gå på bildelevernas utställning, fika med Hugo & sälja korv på Rockkarusellen på Spyken. Bra dag!

Av klara - 8 mars 2010 22:24

* Idag har jag haft körkonsert på Malmö Opera. Fan vad jag gillar min kör. Vi är grymma, och roliga. Det gick faktiskt sjukt bra. Och tjejerna är så jävla trevliga. Det enda minuset är att vi inte är så jävla snygga. Tarm-Lina.


* Klockan är 22.24 och jag måste ställa mig och göra pasta-sallad, för jag ska vara i skolan hela dagen imorgon utan att få någon mat. Musikal hela dan. Tacktack.


* Jag & mama har sedan starten följt skitprogrammet Saltön. Typ 2005 visades första avsnittet, och vi kände en grym hatkärlek. Nu, fem år senare kommer säsong tre, med start idag. Sämre än någonsin. Och ändå vet vi att vi kommer sitta klistrade. Inte helt ok.

Av klara - 7 mars 2010 19:51

Har kommit hem från körhelgen nu, en helg fylld av mat, sång, godis, falska toner, lekar, Sean Banan och tjejsnack. Riktigt mysigt faktiskt! Borde väl ta och lägga ut bilderna, men så mycket energi har jag icke!


Men nu kommer Hugo hit och ger mig energi hoppas jag. Är ledig imorgon, och jag har redan planerat att inte göra något bra imorgon. Guutt saaaar vi. Så att säga.

Av klara - 6 mars 2010 10:42

Helg! Igårkväll firade vi Torkelz minus David plus Martin, Ludvig och Max, först med delicious måltid hos Johannes, och sen på Vildandens pub, där jag förövrigt ägde på pilkastning!


Följande natt ska spenderas i Höör, på körhelg med min kör Koritsia. Vi ska åka till Belgien och tävla i vår, och vi måste träna sjukt mycket. Så nu blir det intensivhelg! Kanske tar några juicy bilder till er som ni får imorgon när jag kommer hem. Är ledig på måndag, så det känns okej att vara borta hela helgen. Hoppas ni får en bra helg allihopa! Ciao!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards