Alla inlägg under april 2010

Av klara - 10 april 2010 16:53

Har varit instängd på Spyken hela dagen och skrivit högskoleprovet. Mycket spännande! Gick väl inte så jättebra, men som jag & Hillevi upprepade som ett mantra: Vi gör inte detta för att vi behöver resultatet utan för att ha testat det! Aiight?


Efter en mysig pratstund med Aso ska jag nu hem till min man för myskväll med glass och samhällskunskap! Imorgon är det MusicDirr, kom och titta! 16.00 Puss & kjam!

Av klara - 9 april 2010 18:45

Äntligen fredag! Det firar vi med student-planeringsmiddag med Hugos familj!

Av klara - 8 april 2010 21:03

Min finafina pojkvän fick 10 000 kronor av Lions Kulturstipendie för att han är så duktig på dragspel! Mycket stolt flickvän. Skall firas med Ben & Jerry's ikväll!


Av klara - 8 april 2010 13:37

Jorå satte. Jag älskar Spyken, som vanligt utlöstes brandlarmet på lunchkonserten när rökmaskinen var igång. Händer varje konsert. Och ingen lär sig av sina misstag. Gillar det! Så länge det inte är min konsert i alla fall.


Nu sitter jag i soffan med Lindt Mintchoklad och gillar torsdagar. Redovisningen gick bra, maten var god, Top Model har kommit, Katrin är i The Voice och jag slutade klockan elva. Gilla-la-la-la läget!


 

Av klara - 7 april 2010 21:25

Jag skulle nästan kunna kalla mig själv kontrollfreak. På gott och ont. Men jag älskar att ha kontroll över vad jag gör. Sen har jag inte det alltid, och jag har ingen självdisciplin, men jag har kontroll. Och jag tycker det är ball att vara värsta info-bruden som har svaren på alla dina frågor om inbetalningar, prov, anmälningar och hit och dit.


Ett litet tips såhär på kvällen är denna sidan, mysigaste! Nu ska jag gå och lägga mig tidigt, läsa lite samhäll för att vakna upp till projektarbetesredovisning imorgon!

Av klara - 6 april 2010 19:12

Åh, min lycka är gjord. Johannes ringde nyss och ville dela med sig av sin kändisspaning på Hemmakväll. Greta från Paradise. Inte så fett, jag vet, men ändå gulligt att han ringde mig. Haha!


Har repat med Törkelz en sista gång inför Musikdirekt-finalen! Kom och se oss! Jag inte ens smyger med min reklam. Kl 16.00 på Mejeriet på söndag. 50 korvören tack.


Hade mössa på mig när jag sov inatt. Stickad, rejäl sådan. Kliade. Men korvarna låg ner när jag vaknade i alla fall! Ska nog köpa en skönare mössa och fortsätta med detta. Att prata i nattmössan fick plötsligt en ny innebörd.


Såhär fashionabelt vaknade jag upp!


Köpte äntligen ett par nya leggings idag, enligt devisen "köpa först, prova sen". Tänk om de passar så behöver jag inte använda svarta sammetsleggings 7 dagar i veckan!

Av klara - 5 april 2010 20:16

Nu är lovet slut, och Klaratiara ska tillbaka till den bittra verkligheten. Sitter här och tittar på Top Model/min kalender/Jakten på Julia och har alllmän ångest inför framtiden. Det är lite tid kvar. Paniken. Drömmer så mycket konstigt hela tiden. Tänker för mycket. Aktiverar mig för lite. Äter för mycket godis. Joggar för lite. Spelar för mycket Bubblespinner. Pluggar för lite. Oroar mig för mycket. Chillar för lite. Ska försöka ta tag i mitt liv snart. Ikväll kanske. Eller imorgon! Har full vecka nu, med högskoleprov och MusikDirekt-final. Vill spola fram tiden till 12 juni så slipper jag en massa jobbigheter.

Måste köpa mig en Mp3 också för att få lite harmoni i livet.

Av klara - 4 april 2010 12:15

Nu får vi äntligen sjunga hallelujah igen, för nu är Jesus uppstånden! Det var väl tur. Man har ju saknat det en del. Hade en fin påskafton igår, på Louisiana med Hugos familj, och sen påsknattsmässa och godis och mat. Och idag har vi ätit lyxig frukost, ska ut på en promenad, och sen lammkött, Monopol och Jesus Christ Superstar. Haha. Snart går vi tillbaka till den trista verkligheten igen, men högskoleprov och projektarbetesredovisningar. Usch.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards