Alla inlägg under maj 2010

Av klara - 22 maj 2010 09:00

Nu avreser vi till Ystad för heldag med bröllop, skön-Kent-sång av mig, 5-våningstårta av mama och förhoppningsvis god mat.

Av klara - 20 maj 2010 08:40

 


Kom igen bruden. Hur trött kan man vara? Skulle ta en fräsig bild imorse. Vad är det för fel på mig? Dagen d bjuder på musikal, bh-shopping med mama och 2årochåttamånader med prins Hugo. Den dagen måste ju firas väldigt speciellt?

Av klara - 19 maj 2010 19:47

Åh glad Klaris på g. Var ju hos håltagningsbruden idag, hon var ledig idag, så jag bokade tid till på måndag. Och sen precis skulle jag leka mig lite och prova ett örhänge, bara för att låtsas att jag kunde ha det, och så funkade det. Hålet hade inte växt igen. Happy bruden som slipper betala för ett nytt hål, och som kan ha 2 örhängen på balen. Nöjd!


 


Nöjd brud med 2 örhängen.


Nu slötittar jag på tv i väntan på att komp-killen ska komma hit, så vi kan sjunga Kent tillsammans. Min mammas gudson gifter sig, och jag ska sjunga Kents "Utan dina andetag". Det blir la bra. Lite skumt, menmen. Kör en udda Klaratiara style, på skånska tror jag. Gutt!

Av klara - 19 maj 2010 08:31


Idag: Musikal, ta ett nytt hål i örat som växte igen, kör, öva med en snubbe som ska kompa mig när jag sjunger på ett bröllop på lördag, fyrstämmig sats, och 100 timmars skönhetssömn!

Av klara - 18 maj 2010 17:31

Klaratiara! Long time no see. Så går det ibland.


Hade en helt fantastisk helg i Prag. Fyfan vad najs! Chilla med kompisarna som man snart ska skiljas från, med smörchips, brudar, 5våningsklubbar, muttajakten, fyllan, villan, kärlek och tårar. Fan vad jag kommer sakna Spyken, och Prag var bästa slutet på det. Och nu är det två veckors intensivrep med musikalen, ändå rätt ball. Faktiskt. Peppen på de 4 sista veckorna är enorm. Kom och titta på musikalen! Rent! Nästa vecka onsdag, torsdag och fredag kl 19.00 på Stadsteatern. Henke sa att jag passar perfekt för min roll. Gutt saar vi.


Nu; pannkakor hos prins Charming!


Jag & den oslampiga bruden!

Av klara - 11 maj 2010 22:10

Ja, förlåt att jag kör punktlistan igen, men det är ju så satans praktiskt.


* Igår joggade jag frivilligt för första gången i hela mitt liv. Trodde fan aldrig att det skulle hända. MEN, på med svanetröjan och ut i Stadsparken, och till de ljuva tonerna av "So What" pumpade jag. Haha. Jag kan typ inte böja mig idag av träningsvärk, för jag glömde visst att stretcha. Hoppsan hejsan.


* Imorgon åker jag till Prag, och som bloggerska på Spyken är det väl egentligen min plikt att skriva ut min packlista. Men tyvärr har jag inte kommit så långt. Jag har ingen packlista, så ni får inte ta del av den. Önskar att jag var lite bättre och effektivare på att packa.


* Idag fick jag, typ senast av alla, min studentmössa. Vilken eufori. Förutom att jag ser ut som en liten svamp känns allt fint. Alla ser väl ut som svampar, eller?


* Jag är så sinnes trött. Jag borde inte få vara uppe såhär dags. GÅ OCH LÄGG DIG DÅ kanske ni tänker då. Jag vet inte. Jag jobbar inte på det sättet.


* 1 månad till skolavslutningen idag. Känns blandat. Har tänkt på de nordligare breddgraderna i Ludvika. Får inte göra det nu. Min hjärna får kollaps om jag gör det. Men skolavslutning blir nog ändå bra. Sorgligt men bra. Just nu är mitt liv så. Eller inte sorgligt. TÅRFYLLT MEN BRA.

Av klara - 9 maj 2010 17:27

* Jag kom in på Brunnsvik. Jag älskar mig själv. Nu har jag nånting att göra efter gymnasiet, det är så jävla gött. Det var ett jättefint ställe med helt fantastisk mat, och det var supermysigt med papa och allt. Bra!


* Till följd av ovanstående händelse tror jag nu att jag slipper göra en fyrstämmig sats, plugga till religionsprovet eller vara närvarande på musikalveckorna, för jag behöver inga betyg, för jag har redan kommit in.


* Denna dagen. Fyfan. Mitt huvud känns som nånting stort som gör ont. Har inte gjort ett skit på hela dagen. Men nu ska jag gå och äta hos min bror! Bra och aktivt


* Min mamma har skaffat (snott?) en ny cykel till mig. Hon sa att den var prickig i alla världens olika färger. Hon ljög. Den är blå och röd, ni vet så att det skär sig riktigt mycket. Bild utlovas inom snar framtid. Men jag gillar den. Hatkärleken flödar.


* Hillan. What a goddess. Grattis till oss båda så att säga. Jag gillar dig

Av klara - 7 maj 2010 08:11

Vilken vecka. Har fortfarande sömnunderskott sen Belgien, men inte hinner jag sova ut för det. Jag har haft en full vecka, med ensemblekonsert, masskivtillverkning, brände 50 skivor igår, och nu sitter jag vid frukostbordet och peppar min stundande resa till Ludvika. 12.10 avreser jag och min kära far i bil (ja, jag vet, miljöovänligt, men jag åker faktiskt grymt lite bil annars) till Brunnsviks folkhögskola, Ludvika, där jag ska söka in på musikpedagog. Hade varit rätt fett att gå, men det är ju så satans långt bort.


Men först! musikal. I 3 timmar. Sen kommer papa och pickar up mig. Åh, du ljuva ångest, för en vecka sen satt jag & Tilda hos vår underbara värdfamilj och åt frukost och konverserade artigt. Fy vad jag saknar det. Hela Koritsia, och Belgien, och mama&papa. Och deras hund/häst/katt.


I'm coming back tomorrow! So see you then. Have a nice helg!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards