Alla inlägg under juni 2010

Av klara - 12 juni 2010 19:40

Har inte lyckats ta mig samman att blogga sen i torsdags, sen den underbara studenten. Vilken dag! Med champagnefrukost, klassmyslunch, utsläpp och fest. Tack till alla alla som gjorde min dag helt fantastisk. Och tack för alla otroliga mängder paket! Jag sitter här i vardagsrummet och är helt överröst med paket. Superkul.


Det var verkligen en grym dag. Skitkul, men också lite vemodig. Fast det var värre i fredags. Jag kunde knappt andas av gråt på "Den blomstertid nu kommer". Jag tycker den låten är så jävla jobbig. Och nu är 3 helt underbara år på Spyken slut. Så mycket fina minnen och så mycket fina människor jag har träffat där som jag verkligen hoppas att jag håller kontakten med. Men nu ser vi framåt! Har bara en vecka planerad på hela sommaren, så det blir skönt Lundahäng för att ta farväl. 17 augusti bär det iväg till nästa äventyr, 70 mil bort.


Nu; samla kraft för att samla ihop presenterna!

ANNONS
Av klara - 10 juni 2010 08:12

Nu kör vi!

ANNONS
Av klara - 9 juni 2010 11:18

Det första jag tänkte när jag vaknade var shit. 1 dag kvar. Tänk då vad jag kommer tänka imorgonbitti. 1 dag kvar till studenten. Så sjukt. 12 år. Herregud. Jag har gått omkring hela terminen och tänkt integråtaintegråta som ett mantra. Min plan är att peppa torsdag och gråta sönder på fredag. Jag tror det kommer funka. Nu peppar jag med den nya fräscha Spymf-dvdn som kom igår, känns gött. Projektarbete avslutat till 100 %. Dagen bjuder på fix inför imorgon och katte-studenter. Och sjuk pepp!

Av klara - 7 juni 2010 16:27

Ingen bra start på studentveckan. Ösregn och halsfluss.

Av klara - 5 juni 2010 14:21

Bloggen. Har inte kunnat skriva i dig efter balen. Min form har inte afrit på topp så att säga! Haha. Min dygnsrytm är i en annn värld just nu. För att summera lite kort, det var en GRYM kväll/natt. Först en tjusig fördrink hos fina Fredrika, sen mingel i solen, middag på Grand, en besvikelse! Tuppen var inte så god. Synd. Sen var det dans  och pepp, och sen vidare till Tegners där det var jättepepp och sen Spyken, där det för min del inte var så pepp, mest kramar och snälla ord. Men det var fint det också. Sen, frukost på Grand, helt fantastiskt gott, och sen störde vi stackars små spykister på SPyken. Vid nio kände jag & Hugo att vi hade gjort vårt, och gick hem och fetdeckade. Sov 6 timmar, sen repade vi med Torkelz. Inatt sov jag 12 timmar, och 20.30 har vi spelning i Stadsparken på vita scenen. Ung på Scen. Kom och kolla! fabulous väder ju! Sitter på balkongen och steker nu. Helt okej. Jag tåerkommer i denna bloggen. Följande dagars inlägg kanske kommer bli lite sorgliga. Så kan det gå när man tar studenten.

Av klara - 3 juni 2010 14:25

Om 2 timmar och 35 minuter (om jag har räknat rätt) gäller det. Naglar ska målas och filas, axlar ska insmörjas, håret ska uppsättas och prydas med pärlor, sminket ska på, det sista stygnet på klänningen ska på och blommor ska köpas. Spykens bal 2010. Jag peppar! Utlovar bilder på balens snyggaste, alltså jag & Hugo. Vi kommer ha en awesome kväll/natt!

Av klara - 1 juni 2010 20:33

MVG i alla kurser i hela 3an, förutom GeMu B, där jag förväntade mig G och fick VG.Hon kan om hon vill!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se