Alla inlägg under december 2010

Av klara - 7 december 2010 10:15

Lucka 7 - Min bästa vän


Mina 2 närmanste vänner Åsa & Hillevi!


Aso är min kusin, och vi hatade varandra från första stund fram till dagen Åsa fyllde tre, då lekte vi för första gången i samförstånd. Och sen dess leker vi fortfarande fint tillsammans. Hon är bruden jag ringer i alla lägen för råd och stöd, Hon är grymt förstående och pushande! Nu bor hon i Stockholm och vår relation går över telefonnätet. Men snart ses vi! På julen


Hilan och jag gick på samma dagis och GUD vad vi hatade varandra i början, hon tyckte att jag såg ut som ett troll och jag tyckte hon var jävligt töntig för att hon inte hade någon katt. Men när vi blev placerade i samma klass från ettan i lågstadiet och sen hela skoltiden gymnasiet ut lärde jag mig att gilla denna sköna böna. Hon är ultimata tjejkompisen i alla lägen! Vi har levt mycket tillsammans, delad glädje är dubbel glädje, och fast det är 60 mil mellan oss just nu vet jag att hon alltid finns där hemma i Lund!

Av klara - 6 december 2010 20:45

Lucka 6 – Min dag


Jag vaknade 06.45 i kalla Bollnäs. Tittade på julkalendern med Hugo, gick upp och gick iväg till bussen. Pulsade i snön, pussade på Hugo, vinkade genom bussrutan. Åkte buss till Edsbyn, steg av, gick runt på Ica i 25 minuter, tog en buss till Falun, somnade på bussen, vaknade av att världens största och mest högljudda skolklass drällde in. Väntade en halvtimme i Falun, sen vidare med tåg till Ludvika. Somnade, vaknade av "BILJETTERNA TACK". Försökte läsa Twilight-boken och åt jättegoda mackor som Hugo hade snott med sig från Bollnäs-matsalen. Kom fram till Ludvika, gick igenom halva stan för att lifta ut till skolan. Tänkte, att det här kommer säkert ta ett år. Icke, andra bilen tog upp mig. Frågade mig lite vad jag gjorde och så. Och jag babblade på, ja, du vet jag går på F O L K H Ö G S K O L A N här ute, och bredde på med massa detaljer, lite historisk information, och om hur fint skolan ligger och allt. Efter ett tag sa mannen i bilen; ja, jag känner ju till skolan en del, jobbade där som rektor i 20 år. Ehm, okej.


Framme vid skolan, hade inga lektioner, så jag chillade, drack kaffe, spelade piano, tittade på tv tills det blev mat. Då åt jag, hem, duscha och nu sitter jag här, pratar med fröken fräken Aso i telefon och ska gå och lägga mig alldeles strax. Bra dag!



Av klara - 5 december 2010 20:30

Lucka 5 – Det här saknar jag


Det finns mycket jag saknar. Vissa av mina gamla kompisar till exempel, relationer som dog ut fast man egentligen inte ville det. Ibland saknar jag Spyken-tiden, fanns ändå många balla människor där. Slutet av 3an kan jag sakna ibland. Torkelz storhetstid.


Och när jag bor här ute i skogen finns det ju hundratals saker jag saknar. Hugo, mama, papa, min syster, Aso, Hilan, Tilda och alla andra rara lundabor. Och min katt, och säng hemma. Och att kunna vara på cykelavstånd från allting.

Av klara - 4 december 2010 13:15

Lucka 4 - Mina syskon


Jag har 3 halvsyskon på papas sida.

Min äldsta bror heter Jens, han är chef för riksbanken, bor i Stockholm med sin fru och sina 3 rara barn.

Min yngsta bror heter Per, och han jobbar med nånting jag inte minns i denna sekund, men han bor i Lund med sin fru och hans 3 rara barn. Haha.

Min syster heter Hanna och bor i Malmö, vet inte riktigt vad hon pysslar med för tillfället. Här har ni henne på film.

Av klara - 3 december 2010 13:24

Lucka 3 - Mina föräldrar


Jag har 2 föräldrar! Good one. Min mama som jag bor med i Lund är en drivkraftig kvinna i sina bästa år. Jobbar som lärare på sjuksköterska-utbildningen i Malmö, typ. Hon är den jag kan prata med om precis allting.


Min papa jobbar som datalärare på lunds universitet och är typ den mest allmänbildande människa jag vet. Har inte lika tight relation med honom, men jag vet att han alltid finns där i det stora huset med Salsakatten!

Av klara - 2 december 2010 22:15

Lucka 2 - Min första kärlek


Min absolut första kärlek hette J, och var på dagis. Så det räknas nog inte. Nästa "riktiga" kärlek var nog en kille som hette A i typ sexan. Fast min första riktiga och besvarade kärlek var Hugo, när jag var 15. Och det är det fortfarande!

Av klara - 2 december 2010 20:25

Inledde min torsdag med att försova mig i 2 timmar. Rätt skönt faktiskt. Så jag är ganska pigg idag, för en liten gångs skull. Har lett en manskör idag, och smsat med rektorn. Och imorgon går vägen till Bollnäs. Mysigt. Men först en kväll med packning, fixning, inspelning och somning.

Av klara - 1 december 2010 23:16

Lucka 1: Om mig


Jag heter Anna Klara Lupiña Sjöblom, är 19 år gammal och bor egentligen i Lund, fast just nu pluggar jag musikpedagogik på Brunnsviks folkhögskola i Ludvika. Jag har alltså nyss flyttat 60 långa mil hemifrån, och frågar mig själv varför lite då och då. Solklart vissa dagar, idiotiskt andra. Jag älskar musik, jag sjunger, spelar piano och trumpet och gillar framförallt att inspirera andra till att våga sjunga och ta plats. Jag tycker dessutom om te, Väsman, filosofera, diskutera och umgås med människor som ger mig något. Vilket det finns fullt av i min närvaro!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards