Direktlänk till inlägg 9 september 2011

Örebrodagen!

Av klara - 9 september 2011 18:26

Idag har vi iklädda våra rosa dressar marscherat, hejjat och tävlat mot alla andra sektioner på Universitet hela dagen. Grymt kul! Ikväll på kåren får vi veta hur det gick för oss, då är det stor fest för alla som var med, och jag råkade visst ta på mig uppgiften att hosta förfesten, jag som har lite fobi för att ta in människor i mitt hem. Vet inte var det kommer ifrån men jag har verkligen problem med det. Skulle kanske inte skrikit "JAMEN kom hem till mig allihopa, jag har ett fult allrum vi kan vara i". Jaja, bra övning i alla fall. Så nu har jag snyggat till det lite i mitt lilla gråa rum, så nu kan de väl få ramla in här. Häromdagen satte jag upp massa fina foton på mina kära på väggarna så nu är här lite mysigare. Nu; en liten powernap innan mitt fina sällskap kommer, och en räser-dusch!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se