Direktlänk till inlägg 13 september 2011

Tisdagkväll

Av klara - 13 september 2011 21:54

Är nyss hemkommen från en av de sista nollningsaktiviteterna, filmkväll, vi fick både göra egna filmer (min grupp vann!!) och titta på en jättefin brasiliansk film, och jag hetsåt snacks som om jag aldrig sett mat förr, så jag är sjukt mätt nu.


Angående mitt förra inlägg; förfesten gick strålande, ingen tyckte mitt rum var fult, min mamas fantastiska batiktyg fick många komplimanger och de tyckte att mitt rum var orientaliskt. Det är väl fint sagt. Ca 15 av mina classmates trängde ihop sig i mitt lilla kök, och sen blev det en vild kväll med dans, djupa samtal och efterfestlekar. Jag gillar min klass! De är roliga och party men ändå väldigt mysiga och kaffedrickande. Haha.


Idag; min första lektion i digitala verktyg, alltså finale, superkul! Lärde mig massa bra saker. Sen pratade jag med min prins på Skype, killen som får mig på alla rätta tankar och gör mig så jävla glad. Han är bäst i alla lägen. Synd att han är så jävla långt bort bara! Snart får det bli en tripp ner och hälsa på honom. Men först; en tripp till Lund i helgen för att fira fina moster M som fyller år, och sen en tripp till Brunnsvik för att mysa med Väsman och alla fina.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se