Direktlänk till inlägg 16 september 2011

Förkylningsbruden lämnar stan

Av klara - 16 september 2011 07:46

Kul start Klara, att vara superförkyld så att jag inte kan sjunga överhuvudtaget, skippa kören x 2 och sånglektioner bara för att min hals känns som ett sandpapper. Jag låter som en nerpitchad ölgubbe i sina bästa år, och sover som en kratta (?). Har druckit säkert 5 koppar te varje dag denna veckan, och hällt i mig c-vitaminoch låtsats att jag tror att det hjälper.


Något som faktiskt inte hjälpte var den 1,5 h promenaden jag och mina 2 grannar tog igår. Vi tappade bort oss helt och kom ut inne i stan = långt bort från universitetet. Bra med powerwalk, visst, men kanske inte jättebra att andas massa kalluft och avgaser och tjafs.


Idag åker jag hem! Till Lund, det blir lyxigt. Ska få sova i Paula, äta normal mat och gå på 46382-årskalas med min fina släkt. Hoppas även på sushi. 16.03 avgår tåget från Örebro! Kul. Men först; dagens lektioner i form av rytmik & kör (utan Klara-sång)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se