Direktlänk till inlägg 25 september 2011

Lista i lördagsnatten

Av klara - 25 september 2011 02:20

Något som gjorde dig glad igår?
igår? en lördag full med shopping med 4 fina tjejer i klassen, tog ett till hål i örat (!!), köpte en klänning som inte alls är jag till sittningen på tisdag. såg världens finaste film på bio, niceville, då vi alla 5 satt och snyftade bredvid varandra. sen färgade vi hår och åt kronärtskockor.


Humör just nu?
trött som en galning, som alldeles strax ska lägga mig.


Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
var djupt inne i min skönhetssömn


Vad gjorde du för femton minuter sedan?
satt på samma lilla hårda stol och hade lika många tankar på att gå och lägga mig, men lät bli


Vad du ser om du tittar till höger?

2 latteglas, en fåtölj och alla mina halsband

Vad gör dig glad just nu?

att det känns ganska bra. och att jag ska försöka ha en effektiv dag imorgon, och att jag gjorde många saker jag skulle idag, och att bakom mig hänger en klänning som matchar med världens snyggaste skor som jag har fått låna av min klasskompis M


Hur vädret är hos dig just nu?
mörkt tror jag. har osocialt dragit ner persiennerna


Vad var det senaste du åt?
surdegsbröd med hummus och green mango tea hos marina!


Bästa glassmaken?
choklad, helst med mint, och sen allt som är fräscht.

Sover
du tungt?
ingen aning. det går väl i lite perioder under natten?


Drömmer du mardrömmar?
ja sen jag flyttade till örebro har jag drömt om störtande luftballonger säkert 4 gånger, och lite andra obehagliga saker.


Hur många kuddar sover du med?
2! en pippi-kudde och en som finaste alex har gjort


Favoritkläder?

svarta leggings. mjau. och vita stickade tröjor


Favoritgodis?
after eight & sura bläckfiskar

Stjärntecken?

skytt

Vad längtar du efter mest just nu?

min finis som sover i ett tält i tyskland i denna stund.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se