Direktlänk till inlägg 26 september 2011

måndagsbarn

Av klara - 26 september 2011 23:46

Började dagen med 1 timmes snoozande, bra klara! När jag äntligen masade mig upp var det raka vägen ut i min fina skog som är tom på sniglar men fylld med höstlöv, blåbär och svamp. Myste i skogen i typ en timme och kom hem med en påse svamp. Gratis, gott & nyttigt. Tuggade i mig en matlåda med morötter i, cyklade till skolan och hade ensembleledning, där jag skulle leverera en d-durskala på blockflöjt. Gick sådär, men jag är ändå tacksam att jag lärde mig greppen när jag vår typ 8. Efter det; 2 timmars kammarkör, det är så jävla kul! Och skitsvårt.


Efter en halvtimmes chitchat med brudar cyklade jag till Willy's för veckohandling och sen lagade jag asgod fisk med spenat och massa smält ost. Mums! Och billigt och bra. Inga veganpoäng till Gretchen där inte, men ändå (veganpoäng får man om man lagar en veganmåltid, ett extra poäng får man om det inte var medvetet att rätten skulle vara vegansk, men man får minuspoäng om maten blir äcklig, vilket min wok häromdagen blev. inte kul med äcklig matlåda x 3).


Kvällen har jag fylld med storstädning av rummet, imorgon kommer samtliga brudar i min klass hit, för imorgon har vi sittning! Och alla ska vara här och sminka sig så mitt rum kommer förvandlas till en brud-oas. Den här sittningen lockar för övrigt fram allas brudighet, jag såg mig själv stå och diskutera helt seriöst med 4 andra tjejer om hur de skulle ha håret. Jag har målat naglarna (blev inte alls bra), provat ut vilka örhängen jag ska ha till min klänning som jag köpte i lördags och hela kalaset. Till och med en manhaftig butch-tjej som jag föll alltså. haha.


Nu efter en stunds chill med fina mys-spotify-listan blir det sova 7 mil i timmen för att vakna upp till en god frukost med nytt fräscht bröd och digitala verktyg, och inte att förglömma, musikvetenskap i 2,45 timmar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se