Direktlänk till inlägg 9 oktober 2011

titta på henne

Av klara - 9 oktober 2011 23:41

 

Titta på quinnan till höger. Titta, våra ögon är i precis samma färg. Titta, det var en dag när jag var i Lund, och det snöade, och vi skulle gå till stan. Världens bästa mama, som idag har åkt till Kuba, och ska vara där och glassa i 3 veckor. Hennes avfärd har resulterat i en deppig och lätt gråtmild söndag. Jag kan alltså inte ringa och ventilera livets stora problem som vilken watt man ska ha på glödlampan, hur man borde tillaga en kycklingfile, berätta hur mycket clementinerna kostade, att jag skrev ut papper på skolan, att jag är rädd eller ledsen eller precis allt annat som jag annars kan prata med henne om. 3 mamalösa veckor ska nu genomgås. Tur för mig att 5 av dagarna är Hugofyllda, och 2 Asofyllda. Och efter alla veckorna ska jag åka hem till henne och krama henne, äta lamm och bara mysa med henne (och nej det är ingen fin bild, men hey, du har ingenting att säga till om kära du. förövrigt hatar hugo mössan jag har på mig, och jag älskar mössan mama har på sig. var är den nu?)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se