Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

det bästa ur facebook-diskussionen under musikvetenskapen

Av klara - 18 oktober 2011 22:02

Klara: hittills antal nedskrivna ord som är vettiga = 0

Daniel: 11 här. Men det var innan vi diskuterade upplägget på kursen, sen tappade han helt vad han började på.

Klara: vilken tid är vi på egentligen?

Daniel: ja, inte är det fritiden i alla fall

Klara: MEN jag är ju helt lost! jag hör att han pratar men det går ju inte alls att skriva?

Daniel: Och DÄR var han framme vid symfonin igen... Nu kan jag börja anteckna.

Klara: va? var han? det missade jag. skalade en clementin, och man kan ju inte både lyssna och skala. det gäller att prioritera

Daniel: Jag försöker tänka att det har med Star Wars att göra.

Samuel: vilken tidsepok pratar vi om egentligen?

Daniel: Jag tror vi snackar ABY (after battle of Yavin), ungefär 28 år.

Klara: är ändå uppe i 378 ord, är rätt nöjd

Daniel: Oj. Jag är fortfarande på 33. Men jag har gjort en ny radbrytning.

Klara: vad är det där för något? borde man rita upp det?

Daniel: BILBINGO!

Samuel: ska vi inte sluta nu?

Daniel: frihet åt folket!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se