Direktlänk till inlägg 22 november 2011

en sovmorgon till klair

Av klara - 22 november 2011 12:13

sov jättelänge för första gången på typ ett år idag. det var bra. det behövde hon. är ganska stressad och dunderar mycket på hur jag hanterar min stress och kommer på att jag hanterar det på ett ganska dåligt sätt, som mest går ut på att undvika stressmomenten. tur för mig att mina 2 sambos är grymt duktiga och ambitiösa och kan smitta mig lite. MEN kl 17 kommer ett av de stora stressmomenten vara över, opponering på emmas musikvetenskapsarbete. då ska jag lyxa till det med att äta på restaurang för pengar jag inte har. men så får man nog göra om en klasskompis fyller 20.


vilken helg jag kan se framemot, en helg i lund med 20-årsparty, världens godaste tårta, min fina släkt och ...........dumdudum min fina pojkvän! som kommer hem efter sin 3 månaders långa resa. hur mysigt är inte det. sen är det han som tar sitt pick och pack och flyttar upp till öret och kollektivet blir en sambo rikare. grymt!


nu; öva gitarr inför gitarrexaminationen nästa vecka, dricka upp kaffet som blev kallt och sätta på ett par strumpor.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se