Direktlänk till inlägg 5 december 2011

bra helg

Av klara - 5 december 2011 01:07

Fredag; örebro studentsångare, där jag ska sjunga i vår, hade en grym körkonsert dit jag & min fina sambo gick så finklädda som små tanter som var ute efter finkultur. grymt bra och peppande! efterhäng hos oss med dumle pepparkaka (asgott) och mysiga klasskompisar


Lördag; stadspromenad i ösregn med amanda, inhandling av julgardiner på myrorna, hängde i en soffa och ställde massa spännande frågor och fick ännu mer spännande svar hos min klasskompis F. plus typ en kvarts övning på det som skulle ha övats. sen; lakritsshots, dans & kontaktknytning hos en annan klasskompis i hans grymma lägenhet med en vattensäng. sista bussen hem; prydlig flicka sover i sin säng.


Söndag; prydlig flicka stiger upp och går på gudstjänst kl 11, för att lyssna på finsambos gospelkör Joybells. grym kör & grymt goda kakor på kyrkkaffet. nöjd klaris. prommis & jagande efter julstjärna med det ovannämnda f:et. myste med amandas papa+fruga, käkade mat och pluggade lite, för att sen panikfixa mig inför helgens stora happening; plåtning på modellab med 4 sköna brudar från klassen. klair hade helsvart catsuit och var barfota och var nöjd med sig själv. 1 styck foto ā alldeles för mycket pengar blev inhandlat. och tillsist lite soffhäng på kortévägen med alla tjejerna. bra helg! bra klara! lagom ambitionsnivå, i och med att jag gjorde läxan som borde varit inne för en vecka sen. mycket lagom. nu; sussa sött, för att vakna upp till att min alldeles egna pojke kommer hit 11.06 imorgon. hugo goes örebro för första gången i sitt liv. spännande!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se