Direktlänk till inlägg 12 december 2011

livets första tenta

Av klara - 12 december 2011 13:01

imorgon ska jag skriva mitt livs första tenta, inom kursen Musikvetenskap för lärare I. jag har fått 6 timmars musik som jag nu pluggar in tidsepok, årtal, namn, kompositör och arrangemang på. kul klara! heja dig! det går ju bra! inte! tycker det är grymt svårt och segt. men, med några hinkar av mitt nya lusseté, och drömmar om julen ska det nog gå det här också. imorgon är det över. men först; 3 st luciatåg, jag och 7 grymma brudar i min klass har dragit ihop ett litet tåg och har fiskat ihop 6 spelningar. supermysigt imorse, med osexiga lucialinnen, stearin på händerna och allt vad luciatider innebär.


hade en grym helg, med finfin julkonsert med sambo-amandas grymma gospelkör, sovmorgon, sjukt mycket och god tacos, vild natt hos våra grannar med tema 3, jag, emma & matilda var tant brun, tant grön & tant gredelin och var allmänt grymma hela natten. pasta med emmabella halv sex på morgonen, upp och peppa, och sen sjöng vi julsånger på en fantastiskt mysig julmarknad inne i stan. det hanns också med gripande berättelser, mysig lunch på gröna grodan och gå runt bland stånden och titta på alla fina saker. bra! nu; in i dimman och lyssna på barocken.

 
ANNONS
 
Hanna Johansen

Hanna Johansen

12 december 2011 21:00

Heja KLARA! Snart är den över, det kommer kännas hur bra som helst :) Kram!

http://www.herrochfrupersson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se