Direktlänk till inlägg 19 december 2011

måndagmorgon, när vi vaknar, är det säkert senare än vanligt

Av klara - 19 december 2011 12:54

hade världens mysigaste lördag, med oktetten "brudarna", vitsminkade på ett torg i lindesberg och sen grymt god middag hemma hos en fin klasskompis, var galet mätt hela kvällen, så jag var tvungen att ta en liten promenad med mina finsambos i snöyran som äntligen infinner sig.


hade världens mysigaste 4:de advent, med tre spelningar på julmarknaden med fin kvartett från klassen, med fika & julklappsshopping till min omöjliga mor. bra jobbat brudar! 14 luciakonserter på 1 vecka. det är så de ska tas! dessutom; adventsfika och lekar med typ halva klassen (!!!!!) vår klass är sämst på uppslutning, de vill bara hänga om vi ska plugga tillsammans, så det var helt fantastiskt. puss på er!


har en helt okejmysig måndag, lyssnar på jul i folkton och äter lakritsglass medan emma skriver på sitt lilla arbete som jag redan skrivit klart. ska knata iväg till skolan och skriva ut det alldeles strax, det kan bli en mysig promenad i typ en halv decimeter snö.


om 2 dagar åker jag hem! hem! det ska bli kul. innan dess hinner jag med 1 konsert, 1 julfest, 1 brunch, 1 julklappsshopping, 1 städning, 1 packning och 1 julavslutning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se