Direktlänk till inlägg 23 december 2011

känslan infinner sig

Av klara - 23 december 2011 20:06

efter en fab konsert och julfest i måndags, mysig julklappsshopping i tisdags och julavslutning i onsdags är jag äntligen hemma i lund. julkänslan infinner sig, alla julklappar inhandlade, lite lagom tipsy efter julemiddag hemma hos min bror med familj och äntligen står granen på plats. igårkväll hade jag, min mor & hugo värsta julmyset och klädde julgranen och allt var trevligt tills jag ser hela jävla granen rasa, med alla unika julkulor som jag haft sen jag var liten, varenda kula splittrades mot golvet. hela känslan bara försvann, så vi var tvungna att gå och lägga oss för att överhuvudtaget orka med det hela. idag tog vi nya friska tag och reste om den, så att den stod rakt och klädde om det. blev riktigt fint och mysigt, efter att vi köpt lite nya kulor. sen gick jag iväg för att fixa mig inför att gå iväg och hör ett vrål från vardagsrummet, fanskapet ramlade igen. nu har mama köpt en ny och stadig julgransfot, och nu står den grön och grann i stugan. hejaheja. julskinkan har nått 70 grader, misteln är upphängd, vi loopar jul i folkton-skivan, det luktar hyacint i hela lägenheten och lacket är framme. imorgon blir det en helt vanlig jul, som det brukar och som det ska vara. god jul på er alla!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se