Direktlänk till inlägg 2 maj 2012

Förväntningarna

Av klara - 2 maj 2012 22:33

Åh du andra maj 2012. Du gav mig inga mirakel, inga världsomvälvningar. Men du gav mig årets varmaste dag hittills, en fantastisk utomhusimprovisation med havet som inspiration, du gav mig lunch i gräset, en uppskjuten gehörsläxa, ett skönt gung i "I know him so well". Du gav mig ett nytt tempo, lite styrka att ge bort, en glass i solen, och underbara linjer efter linnet på ryggen, du kanske vet att jag älskar solbrännsränder. Du skänkte mig ett spännande samtal, en fantastisk solnedgång, en blåbäringefärssmoothie, egentid och lussete. Du gav mig ingen luftballong, som första maj gav mig, den första för i år. Du gav mig ingen summa cum laude och inget livsbesked. Besviken är helt fel ord, och inte misströstande. Förväntansfull var jag väl inte direkt, snarare nyfiken. Nästa år, andra maj, har du chans att ta revansch. Jag kommer i alla fall inte minnas andra maj tjugohundratolv som en dålig dag. Varm och bra, men inte världsomvälvande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se