Direktlänk till inlägg 30 maj 2012

3 dagar

Av klara - 30 maj 2012 14:33

Sitter vid mitt kära köksbord och liksom ångestsniffar på syrenbuketten jag har hämtat in. Syrenerna håller på att blomma ut, ni vet sådär som när de vita syrenerna går från att vara vita till bruna. Försöker andas in lukten och spara den någonstans i mig, för att hålla ut ett helt år till. Snart kommer Lupinerna. Det är min blomma. Precis när man körde ut från Brunnsviks folkhögskola fanns en hel äng fylld med lupiner, och hela vägen hem fanns det lupiner längs vägkanterna, ända ner i Skåne. Det längtar jag efter.


Ångestsniffar inte bara in syrenlukt, utan hela Örebroluften. Går runt och snusar på mina sambos och hela vårt fina hus. Om 2 månader flyttar någon annan nisse in här och får leva livet med Kortévägen2. Och vi vet ju att det finns både för- och nackdelar med det livet.


Om 3 dagar har jag gått mitt första år på musikhögskolan. Åh Käre Värld vad snabbt det gick. Kanske bara 4 år kvar, eller 5. Sånt kan man ju inte veta. Som jag sa igår till en grym karl som jag kommer sakna; "det är ju rätt stor skillnad på 4 och 5 år, men det är fan ingen skillnad på 5 och 5". Bra Klara. Ryck upp dig nu, du ska ju hosta sektionsfest i din lilla villa ikväll, det kan bli kul. Du vet ju att det är en sån vecka denna veckan, när det är fest var och varannan dag. I måndags hände typ det finaste på hela året, serenadssång, då ett gäng karlar i kostym samlades i vår trädgård och sjöng hyllningssånger till kvinnan, som Kom du ljuva hjärtevän (världens bästa låt näst efter Värmlandsvisan) och sen fick vi dansa oss svettiga i Kottelokalen. Det är en SÅN vecka, där du knappt ska ha hunnit ta igen dig innan du kör igen. Okejdå, då gör jag väl det. Tack för peppen Klara. Varsågod.Det är ju inte lönt att läsa det här när allting ändå bara blir en monolog med mig själv?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hon den där klassisk gitarr- Saran

30 maj 2012 23:56

Fin blogg Klaris ;D men, men...kortévägen?? vart tar ni vägen i höst då??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se