Direktlänk till inlägg 4 juni 2012

En sån dag idag

Av klara - 4 juni 2012 18:28Rödtjut och köttgryta, alldeles ensam i världens finaste gula villa. Det kan jag väl vara värd efter en dag då samboskapet packas ner i flyttlådor. När man kommer hem från Willys är det ingen Gustav som kokar ägg i köket, ingen Amanda sjunger gospel i duschen, ingen Emma i som bränner spenat i pannan och ligger i fosterställning under jackorna. Har som tur är kvar en Simon som kollar på bilfilmer på youtube och lämnar kaffe i kaffekokaren, och en Hugo som jammar jazz på det ostämda pianot. Amanda kommer tillbaka imorgon, tur för henne.


Denna kväll är jag gräsänka! Det firar jag med att huslig som jag är, baka bananbröd. Låter skitgott, fick tipset av en läcker donna i min klass, blir jag nöjd kanske jag slänger ut resultat och recept här. Och det här rödvinet, firar jag också med. Gratis är gott, ett tips är att ha fest hemma, för folk lämnar/glömmer grymt mycket alkohol. Lyssnar på lite podcasts och ska snart upp och paketera igen. Satan vad svårt det är att packa, när man måste bestämma vilka saker man ska ta hem nu och vilka saker som kommer komma hem i juli....


På söndag gör jag min entrance i Lund! Och kommer ha den staden som hemvist framtill 1 september. Då byter jag stad, fast jag vet inte riktigt till vilken. Det får man se. Hoppas på ett samtal imorgon som lyder "hej Klara, välkommen att jobba hos oss". Håller tummarna. Gör det ni också. Puss & kram eheheh.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se