Direktlänk till inlägg 2 juli 2012

Värva, pausa

Av klara - 2 juli 2012 10:10

Woop woop nu kickar vi igång vecka 4 i orange tröja på stadens gator och torg. 2 veckor kvar, sen tar jag lite semester, det blir mysigt. Har fått lite livstecken från fjäll-tanten och hon knatar på där uppe. Jag knatar på härnere och längtar redan till nästa helg. ÅH HELGEN vad bra du är. Jag cyklade 1,5 mil igår, har träningsvärk, och ska stå upp i 25 timmar den här veckan också, Mjau. Fan vad ostadigt vädret är idag, sol och moln och grejer. Känner sådärpeppen idag. Men det blir bra! Falafel till lunch, har inga mackor kvar hemma. Annars då? Går i väntans tider; 10 dagar kvar. Sen blir det Backa, Örebro-tur & Urkult!!! Då får jag äntligen träffa ett par sambos igen. Vad heter det när man har bott tillsammans? Jaja. Nu måste jag blanda saft (!!) och grejer. Flummigaste inlägget hittills, så kan det bli. Puss & kram från your beloved Klaratiara.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se