Direktlänk till inlägg 9 juli 2012

2 tankar

Av klara - 9 juli 2012 09:14

1. Varje gång jag loggar in på Bloggagratis känner jag att de enda som bloggar på denna sidan är typ 4000 fjortisar och jag. Nu när jag skriver kommer det upp lite reklam för andra bloggar här på Bloggagratis; hästprinsessan, läs allt om mina hästar, nejtack. Turzy har en kändis-quiz-tävling på sin blogg, hmm, lockande eller kanske navel-piercingar till salu? Ojojoj. Way 2 immature känner jag mig. *fNiZzAj*. Funderar på att byta plattform til det mogna blogg.se men jag har seriöst 847 inlägg att flytta, får bli nångång när jag har GRYMT tråkigt.


2. IDAG är det ju inplanerat typ den största händelsen i mitt liv!!!!!!!! Hur kunde jag glömma det igår? Dumdudududum LUFTBALLONGSFÄRDEN. Jag fick denna färd av min kära far i konfirmationspresent, hmm, 6 år sen och nu hoppas jag verkligen att det äntligen är dags. Väderprognos idag, supermolnigt och blåsigt. Man ska ringa företaget kl 15 och se om det blir av, annars får man en annan dag. Hoppas hoppas! Jag är livrädd och superexalterad. Har drömt om det där sen jag var cirkus 5 bast. Jag återkommer. Ser ni en luftballong idag får ni lova att vinka. Ehehehe.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - Onsdag 20 sept 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - Tisdag 28 feb 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Av klara - 20 september 2016 17:28


  Den här lille fjanten och jag i 9 år. Bara början, som vi alltid sa, i början.  ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se