Direktlänk till inlägg 7 augusti 2012

Samlad kraft

Av klara - 7 augusti 2012 12:32

URKULT. Alltså. Vilket ställe. Kom hem igårkväll efter 14 timmars resa från detta fantastiska ställe. Hippie-festival mitt i skogen i Norrland. Fyllt med dreads, smycken, haremsbyxor, vegan-mat, världens goaste balkanboys att krama, en grymt modig donna att ta upp kontakt med, vildhallon längs älven, polska, massa ny fantastisk musik, att vara sambo med emma igen, vin i skogen, ösregn, kvällsdopp, underbara människor, den sjukaste solnedgång jag någonsin sett, berg, lingon, eld och mmmm. Det behövde jag för att samla kraft, inför besked som fortfarande inte kommer. Är det någonting jag lärt mig detta kvartal så är det att vara tålmodig och vänta. Grymt tråkigt, och grymt nyttigt.


Nu väntar typ 3 veckor innan jag ska börja plugga igen, i vilken stad vet jag fortfarande inte. Men lov, det ska jag ha i alla fall! Och det ska kännas att det är lov. Börjar med att åka ut till havet på Bjärehalvön imorgon, med min Asobelladonna som jag knappt träffat på hela sommaren. Det blir grymt. Allt kommer bli grymt tillslut, tror jag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se