Direktlänk till inlägg 23 augusti 2012

Positivt och i-landsproblem

Av klara - 23 augusti 2012 21:48

Positivt: Lägenheten kommer på söndag, 3 extrajobb kirrade, grymt snygga koppar stulna, 7 timmars städande i världens sjukaste kök, alltså fatta grejen, jag städar min papas kök och hittar en grej som GICK UT 1999 (eh förresten inte positivt). När fan blev den inköpt då liksom? Skulderna betalda, sushi inbokat, huvudet upp och fötterna ner.

Mindre positivt: karl i Skurup (jo eller lite positivt för hans skull, men lite ensamt för mig), kommer ha träningsvärk imorgon efter att ha diskat (!!!!), måste sova i den jobbiga sängen inatt (jag & mama kör varannan-natt-system, båda vill sova i Paula), brödet är slut och yadayada. Vill men kan inte hitta mitt schema inför hösten. I och för sig helt förståeligt om det inte finns än. JAJAJA. Jag klarar mig. Nu ska tant Klara gå och lägga sig, för klockan är över tio. Ujujuj. I den jobbiga sängen, i det jobbiga rummet. ÅH stackars mig.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se