Direktlänk till inlägg 23 september 2012

Lyx-helg

Av klara - 23 september 2012 18:02

Har haft en superlyx-helg som började redan i torsdags, med glassig lchf/veganmiddag med min kärlek sen 5 år tillbaka, sån himla lyx det är att bara hinna prata på riktigt och umgås. På fredagen blev vi bjudna på superfin gästis på Österlen och sen hängde vi i ett dygn i Haväng hos Hugos familj och frossade i dumpstrad choklad, spel och brunch. Igårkväll samlades ett gäng godingar i ett garage hos den fantastiska värden V och drack vin och åt ost och dansade. Sista kvällen att vara ute tror jag. När jag är i sådana sammanhang blir jag så övertygad att skaffa hus när jag blir stor! Ingen lägenhet med smällande dörr här inte, utan en stor villa med vildvuxen trädgård med massa självhushållande grönsaker i. Massa trädgårdsmöbler och vindruvsrankor och ljusstakar överallt. Så; frossade i ost och rödvin och skrattade högt hela kvällen med människor som jag nog träffar lite för sällan. Eller är det charmen med dem? Idag har varit en skön slappardag, jag & Hugo var på loppis ute på min gata, köpte en lampskärm och en adorable skål, sen har vi legat i sängen och ätit chili-choklad och tittat på Ronja Rövardotter. Bra dag! Nu har vi dragspelsövning/surfning. Ni får gissa själv vem som står för vad.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - Onsdag 7 nov 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se