Direktlänk till inlägg 13 april 2013

Livet nu

Av klara - 13 april 2013 17:18

Har grymt mycket att göra i den där fantastiska skolan just nu, skriver en GRYM b-uppsats. Mycket med det där. Kämpar livet ur mig för att inte bli sjuk, echinagarden flödar och jag skänker så många positiva tankar till min kropp som jag bara kan. Får inte bli sjuk till Smask, melodifestivalen på Musikhögskolan där jag ska köra. Woho 27/4 på Slagthuset (smygreklam).


Körde århundradets chill-fredag igår, kände efter om jag ville gå ut och kände "nej, jag är trött och borde stanna hemma" och ändå känner en sig som världens sämsta människa. Vad är det där? Varför är jag inte glad för att jag lyssnar på mig själv? Måste acceptera sånt. Var ute på stan helt själv idag, blev visserligen uppraggad av en rastaman på Möllan, men ändå ganska ensam brud, med en shoppingpåse från Apoteket. ALLTSÅ hur cool är en då i livet, helt ensam på stan med en styck apotekspåse.


Nu ska jag i alla fall åka till Lund och hänga och gå på konsert och sånt. Då är en väl lite mer cool och socialt accepterad. I Lund får en inte dricka dricksvattnet för det är förgiftat, har därför tagit med mig en fet flaska Malmövatten. Vet ju att jag kommer bli törstig bara för att jag inte får dricka vattnet. Ska åka buss dit om ett litet tag och har INGEN aning om jag har pengar på mitt kära jojo-kort. Har jag inte det blir det väl inte så mycket lundaresa. Synd för mig då att ha 2 osociala kvällar på samma helg. Fan måste ta ut pengar innan. Så; på med lite rött hipster-läppstift åk iväg med dig.


Ps. Tror att det bor fåglar i min ventil i köket. Hur gör man då? Tacksam för svar.

 
ANNONS
 
Kiski

Kiski

29 april 2013 09:19

Men uppdatera bloggen nån gång!!! :P

http://emkristina.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se