Direktlänk till inlägg 29 april 2013

Produktionskärlek & heshet

Av klara - 29 april 2013 21:10

Åh älskade röst. Minns för ett tag sennär du verkligen hade fritt spelrum i dryga 3 oktaver, du var kommunikativ och dynamisk. Back in the days. Nu är min röst ca 30 % av vad den brukar vara, en hes, halvsexig, jävligt sliten version av sig själv. Men! Det var värt det. Jag & min röst har haft en fantastisk SMASK-vecka, vi har körat alla grymma bidrag i många timmar. Jag har peppat på ett sjukt sätt, blev benämnd av okänd kille som "aa, det är ju du som hoppar hela repen", jag har haft så grymt mycket energi och bara hoppat och dansat och skrattat. I lördags gick vår delfinal av stapeln, och det var en fantastisk föreställning med tillhörande efterfest med schlager-dans halva natten. ÄLSKAR. Har känt så otroligt mycket glädje och kärlek denna veckan. Separationsångesten när jag vaknade upp igår. Med 12 schlagerdängor på huvudet som avlöser varandra. Men den tiden har nu varit, och det ger tid för annat. Okej? Jag har en fantastisk liten termins-snutt kvar, och sen har jag en fantastisk sommar framför mig. Ska jobba på kollo, och det kommer bli grymt. Ska skriva klart mitt självständiga arbete, det kommer bli grymt. Ska ha musikal-avslutningar med båda mina grupper, det kommer bli grymt. Ska göra saker som jag tycker om, det kommer bli grymt. Känner bara kärlek till allt. Det kommer bli grymt.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se