Direktlänk till inlägg 2 maj 2014

hej andra maj!

Av klara - 2 maj 2014 22:45

vad kul att vi ses i år igen. som du ju nu vet så har jag rätt höga förväntningar på dig. och i år tycker jag att du levererade ganska gött faktiskt. du gav mig en fantastisk donna som satt på mitt golv och bytte hjul och pratade. den donnan är jag så glad för att ha träffat, hon är fantastisk. dessutom fick jag faktiskt sjunga, för första gången på grymt länge, i samma microfon som denna ovan nämnda donna, vi fick köra grymma apolonia & adam opinio, jag fick alltså ett ARTISTBAND runt handen och 4 ölbiljetter, och gå backstage på moriskan. hur cool kände jag mig då tror du? jag fick dansa, och jag fick gratis mat. dessutom fick jag se underbara inspirerande gudrun, stina & soraya tala, och det gav mig gåshud och tårar i ögonen. och det fyllde mig med hopp om samhället, utvecklingen och mänskligheten. du gav mig en tersstämma, rödsvarta kläder, enormt duktiga artister med musik jag vill lyssna på varje dag, du gav mig ett möte med en gammal kär vän, 2 mostrar och många fina feminister. dessutom grymt häng i logen och en kärleksvåg mot min käraste, som är grym och cool som fan. och som bonus blev det falafel på saras, som har det bästa brödet i stan, amazing falafel med mangosås med 3 människor jag är lite kär i. BRA JOBBAT hörru. ses nästa år. längtar redan.


yours truly

klara

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - Onsdag 7 nov 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se