Direktlänk till inlägg 7 maj 2014

helt spridda tankar

Av klara - 7 maj 2014 18:36

1. nu när jag har flugit så himla många gånger (skäms förlåt naturen, miljön och barnbarnen), har jag tänkt på en grej. så himla fint när piloten säger lite om platsen när man ska gå ner, sa säger hen "and the wheather is fine". asså det säger ju ingenting? tänk så älskar piloten regn? bah känner att regnet där nedanför oss är så himla fint. kände det så idag när jag fånlog med mina vita (inte nu längre) converse i ösregnet.


2. malmö är som en öppen famn när man kommer hem igen. som säger "hej klara, vi har laddat upp med nya plastblommor på myrorna, syrener, nytt veganskt falafel-hak och extra många som ska skrika rastaguuurl till dig vid möllevångsskolan!!!!". fan malmö känns som en kompis. många grejer som känns som människor fast det inte är det, precis som min lägenhet. och min säng. bästa polarna


3. det här med att ha tråkigt. är det skönt eller? får man ha tråkigt? ska man ha det ibland? är man en för stressad människa om man blir rastlös efter en vecka?


4. jag kom hem 19 panflöjter rikare. sånt jam i min lägenhet


5. hur jag hade det på resan? helt fantastiskt. asså inte som i paradis-fantastiskt utan mer som i lugnt och att jag klarade det. jag klarade varje sekund av den resan, och jag var hur lugn som helst. närvarande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - Onsdag 7 nov 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se