Direktlänk till inlägg 3 juni 2014

jag som hade chansen

Av klara - 3 juni 2014 10:29

att sova ut, vaknade istället av att två nissar kom för att byta min dörr. vilka dagar är man sugen på det? nu har de borrat i 3 timmar, istället för den enda timme som var utlovad. hela min lägenhet är fylld av byggdamm, jag har sömnbrist och är lite hungrig, men vågar inte riktigt äta frukost än. hoppas det är värt det. förra dörren var faktiskt ganska dålig.


våren våren. försommaren. du är vacker. jag söker lite kaos, och jag får så mycket av dig. skurupsnätter, cykelbag, solande och springande i vattenspridare. rosévin och fniss, att smyga iväg och vara busig. du ger mig musik, högt gräs och pyssel. eld och natt under bar himmel. skapande och känslor. du ger mig bussresa till västkust, promenader gata upp och ner, glass i en parkoch helt galna höst-förslag. jaha nomad-klara, nu var det dags igen. klart som fan att jag, efter två år i malmö måste härifrån. göteborg is the lucky one, där jag ska prova mina vingar ett tag. äntligen ska jag få vara sambo. nu har jag provat att bo själv, och det var nyttigt, mysigt och faktiskt rätt skönt. men nu; bring me some action asså.


så nu har jag typ tre månader på mig, att samla mina malmöminnen i det rödaste av mitt hjärta. vilken pleasure.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2018 16:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jobbade utomlands, bodde i en trädkoja, köpte en lägenhet, plockade rosmarin direkt från busken, bodde på hotell själv, fermenterade som en toker, blev varslad, lärde mig att älska koriander, stod ...

Av klara - 7 november 2018 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se