Direktlänk till inlägg 11 augusti 2014

Ronnebygatan 7

Av klara - 11 augusti 2014 23:23

Åh min fina lägenhet. Detta är sista natten jag tillbringar själv i dig. Definitivt inte första. Jag har inte älskat dig från första stund, det vet vi båda. Men där fanns en extrem välvilja från båda hållen redan när jag flyttade in i september 2012. Sen dess har du verkligen tagit hand om mig, och du har växt. Trots dina brister såsom gasugn, väggmålning och svag duschstråle. Trappuppgången har inte varit fantastisk alltid, med vita hundar och ryska tanter, men en och annan Malmö-hipster-P3-kändis har du ändå kunnat leverera. Åh vad jag har gråtit här. Och skrattat. Fler än vanligt har varit här. Många har sovit här! Bra. Du har varit grym som Valborgs-härbärge. Du har inte sett mig spy så många gånger va? Jag har varit mycket nykter här. Och jävligt lycklig och lugn. Jag har fått bra besked här, jag har fått det väldigt mysigt här och jag har definitivt känt det som att jag har ett hem att komma hem till. Ofta ganska ensamt, men här har alltid funnits närvaro och ofta ljus i form av en ljusslinga. Ronnebygatan, jag kommer aldrig glömma dig. Tack & puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2018 16:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jobbade utomlands, bodde i en trädkoja, köpte en lägenhet, plockade rosmarin direkt från busken, bodde på hotell själv, fermenterade som en toker, blev varslad, lärde mig att älska koriander, stod ...

Av klara - 7 november 2018 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se