Direktlänk till inlägg 11 augusti 2014

Ronnebygatan 7

Av klara - 11 augusti 2014 23:23

Åh min fina lägenhet. Detta är sista natten jag tillbringar själv i dig. Definitivt inte första. Jag har inte älskat dig från första stund, det vet vi båda. Men där fanns en extrem välvilja från båda hållen redan när jag flyttade in i september 2012. Sen dess har du verkligen tagit hand om mig, och du har växt. Trots dina brister såsom gasugn, väggmålning och svag duschstråle. Trappuppgången har inte varit fantastisk alltid, med vita hundar och ryska tanter, men en och annan Malmö-hipster-P3-kändis har du ändå kunnat leverera. Åh vad jag har gråtit här. Och skrattat. Fler än vanligt har varit här. Många har sovit här! Bra. Du har varit grym som Valborgs-härbärge. Du har inte sett mig spy så många gånger va? Jag har varit mycket nykter här. Och jävligt lycklig och lugn. Jag har fått bra besked här, jag har fått det väldigt mysigt här och jag har definitivt känt det som att jag har ett hem att komma hem till. Ofta ganska ensamt, men här har alltid funnits närvaro och ofta ljus i form av en ljusslinga. Ronnebygatan, jag kommer aldrig glömma dig. Tack & puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - Onsdag 20 sept 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - Tisdag 28 feb 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Av klara - 20 september 2016 17:28


  Den här lille fjanten och jag i 9 år. Bara början, som vi alltid sa, i början.  ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se