Direktlänk till inlägg 19 november 2014

November

Av klara - 19 november 2014 09:18

Jag tänker att det nog mest är jag som läser den här gamla bloggen, och det är ju definitivt mest jag som skriver i den, så detta är väl en jävla egoblogg då. Det gör mig ijnte så mycket. Jag har en speciell relation till städer, de blir som nära vänner eller kärleksförhållanden. Jag har precis kommit ur en lång, djup relation med Malmö, som fick ett abrupt avslut när jag rådumpade hen i augusti. Hittills är Göteborg är som en person jag träffar på fester ibland. Som när jag väl möter hen är hen taggad och glittrig från topp till tå, och dansar till soluppgången. Emellan varven ser jag den knappt, och undrar om den ens existerar. Jag måste nog ta mod till mig, och be hen att ta en fika med mig, i klart ljus och i nyktert tillstånd. Nu har jag åkt hem till Lund, Lund är mer som en gammal släkting, där jag vet vilket skåp karamellerna ligger i, och där det kan vara kul att titta på de gamla fotona och prylarna, men här är också ganska lugnt och tråkigt. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2018 16:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jobbade utomlands, bodde i en trädkoja, köpte en lägenhet, plockade rosmarin direkt från busken, bodde på hotell själv, fermenterade som en toker, blev varslad, lärde mig att älska koriander, stod ...

Av klara - 7 november 2018 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se