Direktlänk till inlägg 21 december 2014

Påväg hem till jullov inventerar jag livet

Av klara - 21 december 2014 10:25

Jag inventerar mitt liv påväg hem från min första termin i Goteborg. Inventering av temriner kan få ödesdigra konsekvenser, men idag känns det lugnt i mig. Jag har inte haft så stora kriser i Göteborg. Jag vill vara där jag är nu. Det har varit helt rätt att bo med där jag bott, men nu vet jag ingenting om våren, jag måste känna efter tydligt. Vill kanske bo, eller vara mer yolo, jag tror att jag behöver det. Jag vill utvidga mig till våren. Fan vad bra jag är. Den vanliga hybrisen infinner sig. Fan vad kag utvecklats där ändå, och en grej med projketet som nog var bra var att jag itne gick in i det föt mkt rent känslomässigt. Kom jag på nu. Fan vad nyttigt för mig. Jag har gråtit mågra tårar, men inte haft ont någonstans. Också grymt av mig att jag inte stressar så jävla mycket. Jag nöjer mig, och det är bra. Undrar var jag kommer ha praktik. Var det än blir kommer jag vara fantastisk. Som vanligt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kicki

6 januari 2015 20:42

Jag läser med!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2018 16:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jobbade utomlands, bodde i en trädkoja, köpte en lägenhet, plockade rosmarin direkt från busken, bodde på hotell själv, fermenterade som en toker, blev varslad, lärde mig att älska koriander, stod ...

Av klara - 7 november 2018 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se