Direktlänk till inlägg 28 december 2014

Den årliga nyårslistan

Av klara - 28 december 2014 17:29

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?


Flyttade till Göteborg! Åkte bil genom ganska stor del av Sverige, hade en bra midsommar, piercade mig, tuggade coca-blad, pratade relativt bra spanska, bodde med 7 andra, var på medeltids/japan/fittfest (alltså 3 olika), var på disputation, sov hemma hos någon annan i Malmö, var på Sjönevad, tjänade många pengar på mitt pyssel, var på bokmässan, planerade fetaste eventet för grymma tjejer och säkert en massa andra grymma grejer. 

2. Höll du några av dina nyårslöften? 
Mina löften var"Fortsätta utvecklas" - absolut still going strong, "älska mig själv" - ja ändå, "resa" - ja äntligen gjorde jag det!!, "bo med Hugo" - ja!!!! Heja mig!!!, "ta körkort" - FAAAN det får står kvar, "skratta varje dag" - tror ändå det
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?


Nej?? Nu får ni snart leverera

4. Dog någon som stod dig nära?

Ja, U's död gjorde vårt sommarslut tungt, I valde att lämna precis innan jul, och min älskade Salsakatt försvann och återfanns aldrig :( <3


5. Vilka länder besökte du? 


OJOJ håll i hatten - Sverige, Tysklands, Brasiliens & Paraguays flygplatser och Bolivia & Chile!! Så nöjd. Såg även Peru från Titicacasjön <3

6. Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?

Musik och andlighet


7. Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? 

25/3, när vi hade våra sista dygn i Bolivia & 2/8, sista kvällen på Sjönevad...


8. Vad var din största framgång 2014?


Att jag var så jävla mycket ledig! Haha. Så bra. Och att jag vågade åka iväg, och att jag kom in på en ny grym skola

9. Största misstaget?
Att bara jobba en kollo-period
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

ASSÅ solfrossan andra dygnet i Bolivia var inte najs. Har nog aldrig varit så borta. Och sen lite där i slutet på resan också
11. Bästa köpet? 


Min fina MacbookAir kanske! I alla fall dyraste köpet...
12. Vad spenderade du mest pengar på?

Ojoj den där ovannämnda Bolivia-resan alltså... Hjälp. Flygbiljetten + alla örhängena...

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 

All kärlek jag fick när jag slutade jobba på dagiset, all kärlek från Bolivia, min relation med min mamma. Att komma hem igen till Hugo, att blåsa såpbubblor med S, hela veckan med Tove, Hugo & Linus. Att bo med Hugo, när min mamma disputerade.


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2014?
Qom ut, Supervalåret & Flippa Ur - Partiet

På samma plan - Apolonia

Afraid of whales - Issa

Kristina från Duvemåla-skivan

Så många ställen - Bianca & Tiffany Kronlöf

Knäpper mina fingrar - Linda Pira
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tveksamt. Typ ändå ledsnare alltså. Eller argare. Har liksom tänkt för mycket tror jag. Fast i perioder har jag också varit jäkligt glad. 
16. Vad önskar du att du gjort mer?


Sjungit
 & kollo-jobbat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Oroat mig
18. Hur tillbringade du julen?


Som vanligt, med mostrar och kusiner och grejer. Vapenvila = mycket trevligt faktiskt!!
19. Blev du kär i år?


Var redan kär i Hugo hela året (detta är alltså mitt standardsvar som står kvar år efter år <3)
20. Hur många one night stands?


Exakt 0 stycken
21. Favoritprogram på TV?

Jaja här har ni mig: Paradise Hotel & Orange is the new balck
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Nej! Inga problemers

23. Bästa boken du läste i år?
In i labyrinten av Sigge Eklund <3<3<3<3
24. Största musikaliska upptäckten?
Partiet & Issa <3
25. Något du önskade dig och fick?

Regnjacka!

26. Något du önskade dig men inte fick?


INGET fan vad najs
27. Årets bästa film?

Ingen aning. Minns inte…


28. Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Vaknade av att Hugo & mama sjöng!! Älskar ändå det. Fick marängsviss (tradition) som var lite väl sött till och med för mig, och superfina presenter. Åkte och handlade med mama, och var sen på lektion med mina grymma brauds som gav mig sånt jag älskade, åkte hem och mama lagade 3-rättersmiddag till hela kollektivet + Åsa! Så bra dag. Grät också en pytteliten skvätt innan jag somnade. 
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja säkerligen, men ändå nöjd asså
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2013?


januari-februari - leopardskor, leopardbyxor, randiglångarmad och hästsvans VARJE DAG på dagiset
mars-april - svinkall och inte alls classy i Bolivia
maj-augusti - "jag-är-brunast-i-stan-och-vill-gärna-visa-upp-det"
september-december - nånslags riktigt oklar media/kultur/hippie
31. Vad fick dig att må bra?

Närvaron

32. Vilken kändis var du mest sugen på?


En grym dragspelare som heter Hugo Gerdmar


33. Vem saknade du?


De jag lämnade i Malmö


34. De bästa nya människorna du träffade?
Fina människor i Bolivia! Mölle-stugan, och såklart alla grymma i Gbg. Ni är faktiskt fantastiska
35. Vem vill du kyssa på 12-slaget?
Hade vart najs att prova Hugo
36. Vad är dina nyårslöften?
TA DET DÄR JÄVLA KÖRKORTET, träna (HAHA), sluta ha ont i huvudet, förverkliga, forma vad det är jag ska egentligen, åka till Asien med Hugo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - 31 december 2018 16:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jobbade utomlands, bodde i en trädkoja, köpte en lägenhet, plockade rosmarin direkt från busken, bodde på hotell själv, fermenterade som en toker, blev varslad, lärde mig att älska koriander, stod ...

Av klara - 7 november 2018 10:06

Jag kan dricka té och SEN kaffe till frukost   Jag kan se Paradise Hotel när det går på tv och oändligt många Kardashians-avsnitt   Singeltäcket är fluffigare än dubbeltäcket   Alla mina burkar med kosttillskott får stå framme på bordet ...

Av klara - 31 december 2017 16:45

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Champagne-mingladed på Folksam, var på bröllop hos en kompis i typ min ålder, var blondin, blev besatt av en nerlagd nöjespark, slutförde en bokföring, skrev en egen barnföreställning, såg en luftb...

Av klara - 20 september 2017 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - 28 februari 2017 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se