Direktlänk till inlägg 2 augusti 2016

2 saker jag ångrar

Av klara - 2 augusti 2016 22:22

Jag ångrar aktivt två saker i livet. 


1. Att jag, när min pappa skulle flytta ifrån mitt barndomshus, rensade ut mina skolkataloger. JAG, av alla människor som är en jädra maniac vad gäller skolkatatloger, det var liksom mitt lyckligaste när jag fick dem. Helt ofattbart. Men jag var väl i en ascool revolt-feeling, att jag inte pallade ha kvar nåt alls typ. Kom på typ efter en vecka att det var helt sjukt gjort, och ringde till Hillevi och grät och fick henne att lova att jag fick titta i hennes när som helst <3 Har dock kvar klassfotona, tror jag i alla fall...


2. Att jag var på Emmaboda och fick en cider backstage av Simon fucking Gärdenfors och visste itne vem han var. HUR FAN kunde jag inte ha lyssnat på Far & Son innan?? Och hur kudne jag inte ta en jävla bild eller nåt med honom & Frej? Det enda intrycket jag hade var att jag tyckte han hade en najs, speciell skånsk röst. Och var fett snäll för att jag ju fick den där cidern. Hade det hänt idag = hade ev dött och kommit till himlen och tagit extacy med dem <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av klara - Onsdag 20 sept 09:26


  Nu har vi varit tillsammans i 10 år. Det är fan det längsta jag nånsin hört. Jag är fan imponerad av oss, men fan vad lätt det också har gått. Det absolut enklaste och svåraste för mig. Det fyller mitt liv och jag är tacksam varje dag. Kan inte e...

Av klara - Tisdag 28 feb 18:42

hej klara. det finns en tid efter den här tiden. det finns en tid när snödropparna kommer blomma och isen smälta när solen kommer värma och händerna inte blir istappar av att hålla i styret. det finns en tid när du kommer känna dig lätt. och ditt hår...

Av klara - 31 december 2016 09:30

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Startade företag, brydde mig pyttelite om hudvård, spelade barnteater, tog examen, körde bil utomlands, bodde på ett slott, höll cirkusworkshops, var på MFF-match, klippte av mig håret, gick hem i ...

A.

Av klara - 16 oktober 2016 11:32

Första gången jag såg honom var utanför en buss. Han hade det blondaste och rufsigaste hår jag nånsin sett, och ett utseende som jag inte ens visste gick att ha. Jag var 14 år och behövde nya människor i mitt liv. Han var ny. Han gav mig nya dimensio...

Av klara - 20 september 2016 17:28


  Den här lille fjanten och jag i 9 år. Bara början, som vi alltid sa, i början.  ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ solklara  med Blogkeen
Följ solklara  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se